Recencies


Man, 24 jaar en angst voor de dood: 'Ik heb sinds onze afspraak nauwelijks last meer gehad van angst voor de dood, hoewel het me nog niet gelukt is om in te vullen wat er gebeurt na de dood, helpt het focussen op het leven inhoud geven enorm.'. 

***

Man, 62 jaar en inmiddels niet-roker. ‘’Helpt het?’ vragen mensen? Dan moet ik kijken naar wat er afgelopen weken in mijn hoofd, lijf en leven is veranderd. Ja, voor mij werkt het!’.

***

Vrouw, 55 jaar met chronische pijnklachten in hand na trauma en verwerken van ingrijpende gebeurtenis uit jeugd: 'Een warm bad, de twee sessies die ik bij Paulette heb gedaan. Zo veilig, helend  en vol respect. Paulette is zeer kundig en integer. Vanaf het eerste moment tot het moment dat ik de deur uitstapte waren omgeven door rust, warmte, professionaliteit ,vertrouwen en betrokkenheid. Ik heb de twee sessies als zeer heilzaam ervaren. Het heeft mij echt gebracht wat ik nodig had. Paulette is dan ook nog zo iemand die zegt “Je hebt het allemaal zelf gedaan, omdat je het jezelf gunt,… ik heb niets gedaan hoor” Bescheidenheid siert de mens maar Paulette is een fantastische gids en therapeut.'.

***

Vrouw, 56 jaar, wilde de reden van haar baarmoederklachten weten en haar onvruchtbaarheid: 'Tijdens een oefensessie hypnose ben ik zeer prettig begeleid door Paulette. De intense en betrokken manier van vragen stellen heeft geleid tot een zeer diepgaand proces en zelfs tot een ervaring van een vorig leven. Ik voelde me heel veilig tijdens de sessie. Dank je Paulette, het was heel bijzonder en zeer intens. Heel veel succes!'.